Κεντρική

Η απίθανη θέα του Πανθέα σας καλωσορίζει κάθε μέρα από το μπαλκόνι σας. Αφεθείτε και χαλαρώστε. Εισπνεύσετε την μυρωδιά των κυπαρισσιών και των λεμονόδενδρων ανακατεμένη με την αλμύρα της θάλασσας...

Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας στην Σάμο!

Τα οικογενειακά μας διαμερίσματα βρίσκονται δύο χιλιόμετρα από την πόλη της Σάμου και περιβάλονται απο λιόδενδρα και όμορφους κήπους. Χτισμένα σε μια ειδυλλιακή πλαγιά προσφέρουν μια μοναδική θέα της θάλασσας και του κόλπου της Σάμου, με πεντακάθαρες μικρές παραλίες που απέχουν 200 μέτρα από το οίκημα. Ένας ευχάριστος περίπατος είναι η διαδρομή μέχρι την πόλη της Σάμου. Πληθώρα εμπορικών καταστημάτων, εστιατορίων, μπαρ, καθώς και ταβέρνες, τράπεζες, μουσεία είναι στην διάθεση των επισκεπτών της πόλης, που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού.

Μένετε σε φωτεινά, όμορφα επιπλωμένα διαμερίσματα, αποτελούμενα από, υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Όλα τα διαμερίσματα έχουν κεντρική θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνια με θέα προς την θάλασσα. Επίσεις σας προσφέρουμε τηλέφωνο, φαξ, πρόσβαση στο διαδύκτιο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το ηλιοβασίλεμα μπορείτε να το απολαύσετε στην άνεση του διαμερίσματος σας με το τραγούδι των κοτσυφιών της κοντινής ρεματιάς. Όταν το μαύρο βελούδο της νύχτας διαδεχθεί τα πορφυρά χρώματα στον ουρανό και όταν η σελήνη φωτίσει την θάλασσα, τότε θα καταλάβετε πως είστε στον σώστο τόπο για τις διακοπές σας. Στο πιό όμορφο νησί του αιγαίου, στην Σάμο.

 

ΠΑΝΘΕΑ
"Το σπίτι σας στην Σάμο"
 

www.samosapartments-panthea.com - © 2005-2010