Επικοινωνία
Οικογένεια
Οι πελάτες μας είναι φίλοι μας!

 


Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου!

Με λένε Ευδοκία ή "Κική". Το Πανθέα είναι το έργο της ζωής μου. Το 1978 ξεκίνησα με οκτώ μικρά δωμάτια και μόνη μου, σιγά, σιγά με αρκετή δουλειά και κέφι έφτιαξα αυτό το "Σπίτι" που σας προσφέρω σήμερα. Το όνομα των διαμερισμάτων το διάλεξα λόγω της πανέμορφης, μοναδικής θέας του κόλπου της Σάμου. Ελάτε και θα αφήσετε την ψυχή σας να πετάξει.

Στο Πανθέα θα είστε σαν στο σπίτι σας. Θα χαρώ πολύ να σας φιλοξενήσω!

 
 

Η Έυα είναι η μητέρα της Πατρίτσιας και του Δημήτρη και η γιαγιά τεσσάρων εγγονών.

Της αρέσουν
το μαγείρεμα, τα κηπουρικά, ο χορός, το ακορντεόν, η χειροτεχνία και η ποδηλασία.

   
   
     
 


Γειά σας! Είμαι η Πατρίτσια η κόρη της ΄Ευας. Σας καλωσορίζω στο Πανθέα. Πολύ ευχαρίστως είμαι στην διάθεση σας, να σας δώσω πληροφορίες και να σας βοηθήσω στην οργάνωση των εκδρομών σας στο νησί.

Θα χαρώ πολύ να σας έχουμε σύντομα κοντά μας!

Η Πατρίτσια έχει σπουδάσει διοικήση τουριστικών επιχειρήσεων στην Σχολή Ξενοδοχειακών Σπουδών του Chur, Ελβετίας.

Ασχολείτε με
την ζωγραφική, την λογοτεχνία, τον χορό, το αρμόνιο, το μαγείρεμα και την κολύμβηση.

 
   
   
     


Το ονομά μου είναι Δημήτρης και είμαι ο γιός "στο εξωτερικό". Δεν θα με γνωρίσετε προσωπικά στο Πανθέα, εκτός και αν βρίσκομαι λόγω διακοπών στο νησί. Είμαι στην διαθεσή σας όμως σε ότι αφορά τις κρατήσεις σας και περαιτέρω πληροφορίες μέσω του διαδικτύου. Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω στην οργάνωση του ταξιδιού σας προς την Σάμο. Ιδιαίτερα εάν θέλετε να μας έρθετε από το εξωτερικό.

Η Σάμος δεν είναι μόνο το όμορφο νησί του Βορείου Αιγαίου με το περίφημο μοσχάτο κρασί της. Μπορείτε να επισκευθείτε πολλά ενδιαφέροντα μουσεία και μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους, σαν το Ηραίον ή το Ευπαλίνιο όρυγμα. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές διοργανώσεις, όπως π.χ. φεστιβάλ μουσικής, παραστάσεις αρχαίου θέατρου, διεθνείς ιστιοπλοικούς αγώνες και πολλά
άλλα.

Σας εύχομε καλές διακοπές, καλά να περάσετε στην όμορφη πατρίδα μου!

 
 

Ο Δημήτρης σπουδασέ διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λάρισσας και διοίκηση επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Marketing στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου.

Περνά τον ελεύθερο χρόνο του
με χορό, κιθάρα, Η/Υ, ιστιοσανίδα και ξιφασκία.

   
 

Profile

   
 

www.samosapartments-panthea.com - © 2005-2010